Tänkte blogga om Lotta… 43 shades of pink….

0

image43 shades of Pink… Det var festnamnet i lördags, OMG vilken j-la fest!!

Och jag fick sådan lust att blogga om just Lotta, födelsedagsbarnet… För i min värld så liknar hon verkligen ingen, ingen annan. Hon är alfalejonhonan som söker sin flock. Aldrig ger hon upp om honorna hon ser och det enda hon vill och önskar är att vi, som hon fått ögonen på, reser oss upp, minns alfahonan inom oss och glittrar som hon. Hon har inga ambitioner om att bli någon kändis på det här, när hon pratar om sina planer, oftast med magiska vännen Christine, så handlar det om planer hur man inkluderar andra och får klanen att växa. Idéerna handlar enbart om hur hon vill skapa än mer samhörighet, totalinspirationpassion med andra.

Låter som jag dyrkar. Och det gör jag också. Fast inte på det här totalt utslitna och uttråkande sätt som varit gällande bland människorna alldeles för länge med en guru som tillhör en annan liga än man själv och som man ser upp till och förminskar sig själv inför. Nej, här är det den där djupa kärleken som infinner sig när man verkligen, verkligen SER varandra. Minns och agerar. Som den alfalejonhona man är…

I lördags var alla nyanserna av rosa något som fick min själ att bara jubla, då vi var så många som bara kände likadant. Inget traditionellt skitspel, inga tjejdramor med utspel, inget sådant – bara alfaenergi. Som en massa drottningar som kom ihop för att diskutera och minnas hur man verkligen styr sitt rike. Mmmmmm.

Tänk om vi alla kunde fatta det där beslutet..? Att veta vem man är, möta andra likasamma… Då skulle världen helt plötsligt se helt annorlunda ut. För i alfaenergin, då blir det ju så självklart att lever jag så, då finns bara utrymme för kreativitet, kärlek, inspiration, passion. Inget annat.

Och skulle du Lotta råka läsa det här – tack för överraskningen mitt i festen, Hahaha – snacka om att bli utmanad…

Livet är fantastiskt idag. För så blir det när man möter likasinnade…

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke