Grät halva söndagen…

0

Jag har varit på väg till Västervik i flera veckor nu… Fick på ett fint sätt veta av andevärlden att något inte stod rätt till, så jag ringde till en av mina käraste vänner därnere som jag drömt om och fick då veta att en kvinna, som betyder oerhört mycket för mig, fått cancer i hela kroppen. Bestämde mig direkt för att jag måste ner, måste få träffa henne, denna mest osjälviska person och ljuvliga ufo-varelse… Men det har varit mycket nu ett tag i mitt liv… Suck – någon som känner igen sig..? Och jag skulle ju i alla fall ned nu för att ha kurs, så om inte förr skulle jag se till att slå ihop detta med att äntligen träffa finaste vännen…

Men så blev det inte. Hon svävade vidare i dimensionerna förra söndagen. Jag pratade länge med kär vän i telefon när jag fick veta. Vi konstaterade bägge två att hon skulle ha sagt – allt är precis som det ska, allt sker precis som det ska. Men jag grät ändå. Timme efter timme. Över hur jag handskas med tiden. Över hur jag fortfarande kan låta omständigheterna styra och inte känslan, hjärtat och intuitionen.

Så efter all gråt känner jag mig naken, skör och urstark. För hjärtat är bart och äkta igen. Hädanefter släpper jag allt när något känns viktigt för mig. Oavsett vad det är – ibland kanske det är jag själv som behöver uppmärksamhet, ibland någon annan. Jag tänker bara göra det. Bums. Så från djupet av mitt hjärta, tackar jag dig, underbaraste B-M – det du gav mig i Livet kan inte beskrivas med ord, och jag kan bara föreställa mig vad du ska ge framöver när du kommer på besök från andra sidan…. Hehehe…

För denna magiska kvinna, hon kunde hon…. Gränserna till alla dimensioner låg vidöppna och hon slutade aldrig sin vetgiriga, nyfikna, glädjefulla upptäcktsfärd… Som jag älskade denna varelse.

Jag säger verkligen inte vila i frid. Jag säger – vi ses och då vill jag veta ALLT!! Och jag är innerligt ledsen att jag inte kom. Direkt. För jag hade sannerligen velat se dig en gång till i det här Livet….

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke