Firar Livet!!

0

Oj, vad det hänt grejer sedan jag kom från Spanien, inte allt helt lätt att möta och hantera. Det tar på i Livet ibland med vissa händelser… Som till exempel en mäklare banken skickade ut för att göra en värdering av Stallet, som min dotter och hennes man lagt ned oceaner av tid på för att skapa ett vackert och unikt compactlivingboende och nu behövde de lite mer pengar för att göra klart. Utan att fördjupa mig i denna ersättning för en människa som kom i skepnad av mäklare, så kan jag säga att det blev en lamslagen stämning här på Gården som påverkade oss alla. Hur han uttryckte sig, betedde sig var förkrossande för två kämpande människor. Det var värt 0. Ingen j-el skulle vilja bo där. Osv. Osv. Hemskt. Hjälpte inte vad vi andra sa, hans grymma ord kröp innanför deras trötta hudar och pickade som nålar på deras hjärtan och hjärnor. Men P blev förbannad. Händer inte ofta, men nu blev han det och ringde banken, undrade vad dom skickade för amatörer och bad om ny mäklare. Fick ett nr. Ringde. Och igår kom killen från Skandiamäklarna och blev lika kär i Gården och Stallet som vi är. Lyckan flyttade in igen. Så vi firade!!

Firade lite också att vi gemensamt övergått helt till vegankost och igår var första dagen som jag riktigt kände skillnaden, har varit en detox av Guds nåde…trött, eländig osv. Tacka f… för det – levt på mjölkprodukter, kött o dyl hela mitt liv! Klart kroppen reagerar. Men beslutet var starkt, så vi har hängt i. Och igår var belöningen min! Sett 7-månadersgravid ut i åratal nu, inga dieter har hjälpt. Nu sjunker den ihop som en ballong med pyspunka och jag är hög!! Känns så mycket lättare i hela mig och energin är på topp för första gången på väldigt länge.

Så firade, det gjorde vi! Regnet strilar ner idag och jag ska njuta av att jobba lite… Känns alltid magiskt att plocka fram min egyptiska lilla skinnväska med mina slitna tarotkort när jag haft paus ett tag. Sen blir det afrikansk gryta med jordnötter och annat mums! Vegankäk is tha shit! För mig iaf.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke