Going blond… or grey..?

0

Fick ett hett tips som jag fallit hårt för, så nu kör jag med det här sedan ett par månader tillbaka. Försöker rensa bort så mycket gifter jag kan ur mitt liv och fick veta av en person som varit hos läkare och tagit massor av prover (i Spanien, där är dom noga minsann!) då hon varit krasslig. Han visade svart på vitt hur mycket gift hon hade lagrat i kroppen efter alla hårfärgningsmedel. Hon slutade tvärt med dylikt och lät sitt vackra silvergrå komma fram, med klar kant av det tidigare mörka – så kaxigt! Strax efter fick jag det här tipset där man kan ta bort gamla färgrester lite pö om pö på ett giftfritt sätt. Så nu blir jag allt blondare för varje hårtvätt. Som en liten bivinst upptäckte jag ju att det blir som en naturlig boost av hårstråna och mitt hår ser mycket tjockare ut! Och blir verkligen inte ofräscht i första taget, håller sig i dagar. Bingo! Vänjer mig vid att successivt bli allt ljusare… I nuläget lite halvblont med riktigt silvergrått precis vid öronen. Vet inte vad jag tycker riktigt…men det känns bra iaf rent hälsomässigt. Och kolla bilden – ser ju hur fluffigt och härligt ut som helst!!

Får alla möjliga reaktioner på att mitt vegankäk, min egengjorda tandkräm och mitt förändrade hår. Men grejen är – jag har inga som helst åsikter om köttätare, färgade hår eller Colgate. Var och en gör som dom vill. Jag med. Och jag mår så galet bra av den här kosten! Och hittar fler och fler supergoda recept. Så den här livsstilen är en keeper…

I min lilla hårfluffgrej har jag: Shampo av bra kvalitet, olivolja, pressad citron, bikarbonat. När det blandats i en lite större skål (det fluffar rejält!) täcker jag hela håret och masserar in ordentligt. På med plastpåse, låt sitta i 1,5 Tim. Skölj. Man får borsta ut försiktigt, då håret är lite kärvt direkt efter. Har man tjockt hår, kan ju en conditioner vara bra, jag skippar det då mitt hår blir så där vanligt trist o platt. Voilà!

Skrivit galet lite härinne, varit en detoxtid som heter duga… Men ska bli bättre. Fått så fina mejl från människor som inte blir provocerade av mina livsval – tack alla fina! Så nu ska jag lägga upp mer tänkte jag. Nu verkar värsta detoxen vara över och energin kommer mer och mer – så härligt!!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke