Livsmums!

0

Idag börjar min detox – på alla nivåer! På senaste tiden har det hänt så otroligt mycket roliga saker, så när hälsan nu slår till med all kraft och jag knappt kan röra mig, så ser jag ett inlägg på Facebook – min vän och duktiga kostkvinna Inger Holmqvist börjar en desto idag och beslutet blir fattat direkt. Inte en höst till som förra!! Så tjohej – nu kör jag! Idag blev det äpple, blåbär, banan, melon, ingefära, spenat, fänkål, mullbär, Basica, kokosmjölk – jäklars vad gott!! Blir bra det här!Sen fortsätter jag min detox… När man är sjuk som jag i en strejkande sköldkörtel så händer något med kroppen och vågen. Inte någon hit direkt… Men jag tänker gilla mig ändå!! Så mycket negativa tankar som dykt upp genom åren då inte en enda metod hjälpt på kilona som jag lagt på mig. Men jag tänker säga att jag är fin ändå. Kanske äntligen efter 62 år på Moder Jord kunna känna gott om mig själv. Har ju ett vackert hjärta, varför ska jag då inte tycka om hur jag ser ut utanpå?! Blir en jäkla bra detox det här!!!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke