Vandra mellan världarna

0

Här var det energier så det heter duga! Efter en liten paus i Livet ska jag iväg ikväll på en magisk afton och prata med dom som inte finns med oss längre och framföra deras vackra budskap, och tjohej vad det frigör! Jag städar, lägger in tomater och gurka, flödar av energi som värsta bokstavskombinationsmänniskan. Och vännen Iris Hall kommer äntligen och chattar med mig, det var ett tag sedan nu. Hon är lindrigt förtjust i mina pauser, förstår inte alls vad det ska vara bra för. Blir glad i hela kroppen och själen av hennes återkomst, denna raka, ärliga och så oerhört kärleksfulla person tillför ju så mycket i mitt Liv. Vi fanns där för varandra när Livet rungade på och var lite mer…olustigt kanske? Vi stöttade, peppade, sparkade varandras bakar och hjälptes åt att komma vidare hela tiden. En sjujäkla integritet, var nästan som en diva ibland, haha, och en humor som gjorde att vi hade så galet mycket roligt tillsammans. Saknar henne så mycket, vill ha henne här fysiskt i mitt liv igen. Men jag är ändå glad att hon kommer i den form hon är i nu, energin går inte ta miste på och Livet blir plötsligt mer mångfacetterat, inspirerat och så mycket lyckligare.

Hon har väl haft rätt då. Hela tiden. För det stämmer ju så in i själen väl – när jag påtagligt samarbetar med Andevärlden, då faller så mycket på plats, blir så hundraprocentigt och det som varit lite jobbigt får ett klarare sken i deras ljusa närvaro. Jag vet plötsligt så mycket mer hur mina steg ska se ut och kännas igen. Sen gör det ju inte sämre den här dagen att mitt bokmanus är mitt i en spännande filmförhandling – känns som jag lever mitt i den stora förändringstid som jag vetat länge skulle komma. Och det är galet spännande och roligt. Är ju väldigt förtjust i teamwork, där alla vill varandras absolut bästa och virvlar tillsammans i en uppåtgående, sjudande ljusspiral som sprider ett gnistregn av hopp och inspiration till alla som kommer i närheten.

Nu ska jag minsann räfsa lite löv och lägga i min fina kompost, solen lyser från en klarblå himmel och sån syssla känns ju helt rätt idag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke