Andlighet på Moder Jord!

0

Vi behöver mer kärlek & andlighet här, inget snack om saken. Så här på Internationella fredsdagen kanske vi skulle steppa upp energierna lite inom andlighetssektorn..? Ett litet förslag bara – lägg energin på att helt enkelt vara en bättre människa. Använd det sunda bondförnuftet som vi alla är utrustade med, även du som är nyfiken på den andliga, mediala världen och välj med hela hjärtat. Fokusera på din egen magkänsla – vad känns rätt hela vägen in? Köp inte in på allt. Var selektiv så att du blir en smittande människa som visar att samarbete, omtanke, aktiv och ibland tuff kärlek och en bubblande livsglädje är det som präglar oss ”sökare”. Bli en visare istället och hoppa det där med att ha rätt hela tiden. Om något känns bra – kör! Var sedan beredd att ändra dig om det spårar. Och våga säga ifrån om något spelar falskt.

Låt oss ändra på stridigheterna inom alla olika läger (vet inte en enda healingorganisation t ex som inte är delad i minst två ”läger”) och samarbeta istället. Världen behöver oss med andligt tänk och kärleksfulla sanna hjärtan. Inte vårt gnabb.

Lite tankar denna magiska fredag där vi vänder våra sinnen mot försoning, förståelse, glädje & och en sanslös fridfull frihetskänsla. Allt är möjligt… Tack Merlin, Jesus och Mia Skäringer för all inspiration ni ger!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke