Besatt av en ande..?

0

image

 

I snart 30 år har jag varit medveten och öppen för andevärlden och mötena har varit många och starka genom åren. I min magiska vandring här på Moder Jord, så kom i min väg min vän/mentor/extramamma Iris Hall. Hennes mor arbetade som fysiskt medium, d v s ett medium som samarbetar med andevärlden så att fysiska fenomen uppstår, saker som precis alla kan se – alltså inte bara “uppkopplade” personer. Själv arbetade Iris i stora delar av världen under många år och hennes kontakt med andevärlden var självklar, humoristisk, respektfull och vis. I ett tidigt stadium fick jag alltså hjälp att veta hur jag handskas med denna fantastiska gåva – att vara öppen och medveten för denna kontakt med det vi kallar andra sidan. Liten förklaring på min bakgrund och utifrån detta min starka åsikt om det här med att bli besatt av en ande… Känner mig ibland lite maktlös och sorgsen över all “falsk marknadsföring” runt omkring våra andra fantastiska dimensioner. För det ska ju vara läskigt, skrämmande, mystiskt och få oss att hoppa till för minsta händelse som eventuellt kan vara ett spöke! Och särskilt ett som är ondskefullt, vill skada och skrämma oss – huuuuh då är det på riktigt!!!

Men se – jag tycker inte så. Visst kan de påverka oss, vi kan känna av deras eventuella frustrationer som kommer av den djupa viljan att vilja berätta sin historia, få komma till tals. För visst söker de kontakt!

Men inte för att skrämma oss. De kommer för att rätta till oförätter, berätta sin många gånger traumatiska livshistoria och övergång. För att skapa frid i sina egna och andras själar. För att göra helt.

I min värld är det vår uppgift som medium att lära människor hur man bemöter dessa andar som vill kontakta oss – att de är fantastiska själar som har så mycket att lära oss! Så mycket visdom det finns på andra sidan som många gånger försvinner i rädslan som skapas upp omkring dem… Mm, jag vet. Det är inte “bra TV”, inget man skriver om i pressen. Men si – jag vet också att när man har kontakten öppen och självklar, som Iris, då får man vara med om de mest fantastiska, spektakulära, magiska ting! Utan att vara det minsta rädd, få svårt att sova om natten för att det är “någon där” som man känner, men inte ser.

Är det verkligen inte dags att vi går vidare nu från spökfilmer och gastarnas hemska uppenbarelser? Och utvecklas, tar reda på vad det är som de egentligen vill oss? Och utifrån det kan börja skapa riktigt Sann Magi här på Moder Jord… För det de talar om till mig, och har så gjort alla dessa år, det är hur vi löser upp, gör helt, kommunicerar i Sanning och hur precis allt hänger ihop med allt.

Magi när den är som bäst – Magi i Livet, i vår vardag. Så när jag känner mig väldigt vemodig och får klart för mig att jag har någon med mig, tänk då lyssnar jag! Och pratar med dem, tar reda på, Inte fan ligger jag sömnlös och känner mig deprimerad för att jag fått en ande på tråden som är ledsen för något. Törs lova att det finns så mycket att upptäcka om oss själva och vår magi bortanför all den rädsla som byggts upp senaste åren, så vi behöver inte vara rädda för att bli uttråkade en enda minut.

Bästa vännerna, bästa coacherna. Dom har inga kroppar, de flesta kan inte se dem, inte höra dem. Men de är bortanför alla dramor och kan tala med oss på en helt annan nivå än vad vi många gånger gör, vi människor med kroppar. Dags att lyssna. Dags att vandra Magins Sanna Väg. Där precis allt är möjigt….. Tro mig, jag vet. Shit – vad många gånger de har förundrat mig….

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke