Demoner, mörkermästare & utomjordingar – watch out!!

0

Har fått några mejl igen. Händer hela tiden sedan ett par år tillbaka och frågorna gäller om jag kan hjälpa till och rensa bort olika otäckheter men också om jag kan berätta mer om olika dimensioner och graden av hotbild som finns därifrån. Bestämde mig för att lista lite olika varelser ni kan passa upp med..

Aliens/utomjordingar – finns många olika raser med olika intentioner men värst är nog dom där med gigantiska manliga stakar med hullingar som kan komma varje natt och våldta dig. Det finns inget du kan göra åt saken. Utom möjligen hitta ett riktigt dyrt och skickligt medium som möjligen, möjligen kan skicka tillbaka dom ruskiga ET-varelserna dit dom kom ifrån. Men ett stort eventuellt här.

Trädandar – se till att kolla dina ungar ordentligt om dom fått leka skogsmulle på någon liten gullig familjeutflykt, här kan otäcka saker hända!! När en trädande bestämmer sig för att lämna sitt träd för att det är så urtrist att bara stå där och just din lilla unge verkar väldigt livlig och rolig att bo i, du är ni illa ute. Barnet blir helt personlighetsförändrad och du har plötsligt ingen alls koll längre. Det är bara en oerhört skicklig andeutdrivare som kan övertala anden att det är helt ok att bo i ett träd. Kostar skjortan, så se till dina ungar när dom är i skogen. Eller ännu bättre – skit i skogen.

Mörkermästare – ja, det hörs väl på namnet! Här är det fruktansvärda saker i görningen och dessa mästare kan komma ensamma eller i flock och attackera dig. Jag behöver nog inte klä i ord vad som kan hända med dig och ditt liv om just du råkar ut för detta. Här finns det dock väldigt skickliga medium som inte ens behöver komma hem till dig eller träffa dig! Du bara betalar in 1800 spänn, swish går bra, så fixar dom detta åt dig! Du blir förmodligen uppringd efter detta, kanske efter ca två veckor för att få information om att det nu är en hel flock och att du sannerligen inte kan klara av dem själv! Återigen går swish väldigt bra.

Portaler – Japp! Dom finns!! Och dom kan dyka upp precis var som helst – din hall till exempel. Och när portalen väl öppnats, tja då väller dom in. Inte dom glada andarna förstås, utan dom där vilsna som kan ställa till med precis vad som helst! Som att riva dig, dra av dig täcket när du sover, ge dig panikattacker när dom är tillräckligt många och mycket annat smått och gott. Portalerna har en tendens att svälla ut och bli allt större och fler och fler kommer igenom. Här är det brukligt att boka en hel drös av de bästa mediumen som gör entré med ibland vissa verktyg som salvia, kristaller och liknande. Sedan bildar dom en cirkel och pratar med andarna tills dom drar någon annanstans och har du en evig, välsignad tur lyckas dom stänga portalen. Men detta kan inte på några som helst sätt garanteras. För andevärlden är så mycket starkare än vad vi någonsin kommer att vara.

Det här är ett ytterst litet smakprov på vad som finns i de andra dimenensionerna, som ju begripligt nog är oändliga i detta gigantiska universum – det tar aldrig slut. Du har som sagt ingenting att säga till om i dessa sammanhang – när andarna söker upp dig. Det är bara att ringa Ghostbusters. Swish går bra.

Vill du själv bli ett anlitat skicklig medium, så finns det några helgkurser du kan gå. Sen är det bara att skaffa swish!

Det här är några få av alla exempel jag har på hur farlig andevärlden kan vara, finns hur många fler som helst.

I min värld är andevärlden det bästa som finns. Näst efter kaffe och mina barn och barnbarn då. Mina vänner och coacher. I snart 30 år har jag haft den öppna medvetna kontakten med dem och aldrig, aldrig någonsin har dom ens i närheten skadat mig. Tvärtom.

Bestäm själv vad du tror på. Men jag vill starkt lobba för sunt bondförnuft och tron på den egna kraften. I min värld kan du alltid bestämma vem du vill hänga med och när. Och allt det här tramset lämnar i alla fall jag därhän. Andevärlden är så underbart spännande hela tiden så inte behöver jag några skräckhistorier för att tycka att det här är fullkomligt magiskt. Dom lyckas alltid, år efter år, fascinera mig.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke