Trans eller trams..?

2

imageUjuj, vilken hektisk tid det varit ett tag… Men roligt! Jag älskar mitt olikaliv, där det händer så härligt olika saker hela tiden, att jag inte har en chans att bli uttråkad. Precis som jag vill ha det… Ok, kanske lite väl mycket då, ser lite fram emot en lugnare period längre fram i november – jag är väldigt pigg på att boka in massor när jag är på topp, för att sedan inse när jag är mitt uppe i det att jag kanske tog i lite… Men fördelen med ett olikaliv är ju att jag själv kan ändra på det. Så bättre planering är det som gäller framöver.

I helgen träffade jag Colin Bates, medium från England, som jag hört mycket och länge om. Vilken underbar, varm person – det var underbart att tolka för honom. Allt flöt på hur bra som helst, ända till söndagen… då han gjorde en healing inför eleverna och plötsligt gick i trans. När andevärlden gjorde sin entré i rummet, gick det inte att missa det. Varenda hårstrå, shit vad man har hår överallt!!, stod precis rakt upp, rysningarna gick som vågor i hela kroppen. Den andlige besökaren började sedan tala och jag började känna snyftningar inom mig som jag känner igen från när jag var liten. Så obeskrivligt vackert, så starkt att alla tvivel man har som människa bara bleknar bort. Det här går bara inte förklara bort… Tagen som få, gör jag mitt bästa att översätta de oerhört vackra orden. Hör Iris Halls råd högt inom mig – Be proffessional!! Haha, mmmm – kanske inte så proffsig just då, men jag gjorde det i alla fall. Översatte och skötte mig.

Men herregud, är fortfarande dagen efter alldeles mjuk inuti inför det jag fick uppleva tillsammans med alla de andra. Efter någonstans snart 30 år i mediumbranschen, så jag jag ju fått varit med om och se väldigt mycket. När det kommer till trans, så får jag väl säga att det mesta varit trams på högsta nivå och hårstråna har vackert legat kvar platta mot huden. Men när det är på riktigt… när det är sann och äkta trans – då vet man. Då känner man. I hela sig.

Så tack alla för den här fantastiska helgen. Och kanske blir det ändå mest tack till Colin Bates – vilket härligt samarbete. Så roligt att få tolka och vara med. Kanske inte det mest ärofyllda i mediumbranschen att vara tolk, men ååååh vad jag får möta många fina människor! Njuter fortfarande av transupplevelsen och förundrar mig över hur starka dom är, våra andliga guider….

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. marie Johansson den

    Wow !! Exact som du beskriver ,det var det. Helt fantastiskt, och så otroligt starkt. Och du skötte ditt jobb mer än väl. Imponerad. Sköt om dej. Kram Marie

    • elinor den

      Dålig på att gå in här och kolla på kommentarerna, fy på mig! Men tack!!!

Lämna en tanke