Kom av mig lite…

0

Som så många andra har Livet verkligen tagit en helt annan inriktning än vad jag tänkte mig… För bara ett par veckor sedan hade jag härliga resor och jobb inbokade, min F-skatt blev klar – har ju i ett par år gått på sparlåga efter en olycka och inte kunnat jobba på lång tid. Var som en lycklig barnunge, fick in mer och mer jobb. Nu är allt avbokat. Delar ju det här med massor, massor av andra lite förvirrade människor – vad gör jag nu då?? Alla frågor blir helt utan svar – för vi vet ju verkligen inte någonting framöver. Vad kommer att hända?

Jag är verkligen inget ess på datavärlden, men tänkte ett tag att jag får hitta på något annat alternativ där jag kan jobba på nätet. Har ju en superduktig dotter som kan hjälpa mig. Men på något vis har jag satt i halsen av alla dessa som slåss om uppmärksamheten och erbjuder än det ena, än det andra och blev lite illamående…

Är dock med i två jätteroliga och givande onlinekurser med iinspirationsdrottningen Cecilia Kärvegård och idag dyker jag in i senaste dagarnas övningar med glädje. Har ingen aning hur jag ska överleva och vad jag ska göra, men dyker rakt in i förändringens vårflod. Har ju min innerliga övertygelse att Livet alltid finner en väg när jag vandrar i Kärlek och Skönhet, så på något härligt sätt har jag hittat Livsglädjen och en djup inre frid som gör att varje dag känns som en stor gåva… På bilden är vi uppe på Vikingaberget – har ju den oehörda glädjen att ha en liten familj på Gården som jag delar karantänen med, djupt tacksam för det! Jag får det jag behöver inhandlat, vi går på utflykter, planterar fröer, äter gott tillsammans, har galna diskussioner som är jävligt utmanande ibland, så utvecklande!

Så Livet är så gott, trots att jag kom av mig. Vägrar rädsla och upprördhet över det som sker och hur det sköts och fortsätter min vackra färdväg. Just nu har jag frysen full och flera toapapperrullar så jag klarar mig ju så länge…

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke