Måla golv & framtid…

0

imageInget får mig så kreativ som när jag pysslar och fixar… Idag har jag blandat bakning, äppelmos och måla källargången – skitful!!! – med att låta mina planer och önskningar för framtiden få bara växa fram. Blev så galet inspirerad av min mågs syster, som jobbar som PT, nu utomlands. Hon är hur härlig som helst och kan verkligen få igång sina klienter… Idéen föddes egentligen inom mig för väldigt länge sedan, men nu kom den ut som en hel liten bebis och pirrigt inser jag att nu är det dags. Alla tårtbitarna vill den här APT:n (andliga personliga tränaren) förmedla; det mediala, andliga, fysiska, maten, känslomässiga upphängningar, precis allt som både kan hindra oss i Livet och hjälpa oss framåt om vi handskas med dem väl.

Men det får lov att vara tufft, precis som Alex är det när hon är PT för någon – det går ju inte att jamsa runt! Kör just nu en riktigt j-la detox, där jag tagit bort precis allt som för mig är gift, och ujuj vad det debatteras när kvällen kommer och jag varit flitig som ett bi!! Men hörru…. ETT glas vin och en cigg är väl ändå helt ok..?!! Min inre APT säger bestämt nej. Nu ska här rensas! Och låta nya idéer få skramla ut från min ivriga själ. Skissar vidare på den gigantiska PR-kampanjen jag ska köra – för nu vill jag jobba med det här. Det finns alltid något man kan göra eller uträtta, oavsett din situation. Så nu ska jag nå de där finingarna som av olika anledningar blev sittande… kanske sjukdom eller något traumatiskt i livet, whatever. Man kan alltid, alltid göra något. Och får man sedan en bra hjälp när man väl bestämt sig, då finns det inga hinder i världen för någon av oss!

Imorgon ska jag fixa inne på Cafe Fornborgen, mitt lilla 1600-talshus. Det ska bli kurslokal för APT De Lux!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke