Say yes to my Life, say yes to myself…

0

Cosmica

Klicka, lyssna & inspireras!

Skogen med all sin energi… det är dit jag vandrar titt som tätt för att hålla min energi så som JAG vill ha den. Lite av en utmaning i Livet ibland.. ibland toppar jag skogslyxen med ett bad när jag kommer hem, tänder ljus, på med musik och träder än djupare in i mig själv. Cosmica är ett självklart val för mig, deras album Healing Hands med texter som pratar direkt till min själ får mig att bara – kabooooom, in i mina heliga, hemliga rum där jag ser klart, förstår med min själ, känner mina visioner och vad jag behöver lyssna på just nu. Himmelriket på Jorden, häpp!

 

Delar en låt varje blogginlägg framöver, någon som berört mig sådär alldeles extra. Idag är det No, en Kick-j-la-ass-låt alltså! Men den stannar inte där i sin intensiva energi av att lägga av med lögner, självbedrägeri, självförnekelse, smärta, nej, den fortsätter med att säga JA till Livet, JA till mig själv…Det finns ingen väg tillbaka, jag vet jag kan vara stark. Jag är inte ledsen för att vara jag, jag säger JA…

Musik är sannerligen en lika viktig del som naturen i att läka, helas, gå vidare och vara den man verkligen är…

 

Enjoy……

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke