Berätta om min framtid!

0

imageHur många gånger har det inte hänt att den som går till ett medium, förväntar sig att få värsta spåkärringen framför sig och få veta om karlsloken äntligen ska lämna sin fru efter 30 års väntan? Eller när Mr Right har tänkt sig dyka upp. Och hur han ser ut och hur hans inkomst sett ut de senaste åren.

Medium i all ära, jag är ju själv ett sådant, men vår uppgift är inte att tala om vad som ska hända i någons liv. För det kan ingen. Inte ens Gud, om vi nu valt att tro på Henne. Visst är det händelser som är så betydelsefulla att det verkar som allt annat än slump, som inträffar i våra liv och visst är det så att vi kan se en rätt snyggt tillyxad plan för våra Liv. Men gör inga misstag – det handlar om att surfa i dessa händelser, göra kraftfulla val och beslut, så att vi hamnar där vi själva vill vara, där vi i vår egen kraft och lust beslutat oss för att vi vill njuta av dagarna…

I många år har jag sagt det till klienter och äntligen är det så att dom som hittar till mig vet om det – jag siar INTE om framtiden. Jag är ingen spåkärring. Din egen vilja, dina egna tankar har sådan oerhört kraft, att styrs man i någon riktning av någon som övertygande ger en bild av hur framtiden ska bli, tja – då samarbetar stora krafter för att skapa det precis så. Underskatta aldrig någonsin denna viljans, tankens kraft!

Så många vänder sig till oss medium i förtvivlade situationer, söker hopp, svar och någon som talar om för oss vad vi ska göra åt eländet vi befinner oss i. Ansvaret är stort, kanske särskilt för att vi i många fall lägger tyngden på att budskapen kommer från människor på andra sidan som älskat oss så och naturligtvis har dom rätt! Det handlar då om att få den energin, de orden som hjälper till så att den egna kraften och övertygelsen blir det som styr vårt eget skepp mot önskad destination.

I början av min tid som medium fick jag en vecka av intensivkurs i känslan vad det hela handlar om – för visst går vi alla på det som vill jobba som medium, känslan av att kunna ge “rätt” budskap, att vara den som hjälper till så att allt blir bra. Det tillfredsställer något djupt inom oss… Att vara behövd, att vara betydelsefull…

Denna vecka fick jag fyra (4!!) kvinnor som ville att jag skulle tala om för dem huruvida de skulle ta abort eller ej. Neontexten på väggen missade jag inte. Vem skulle jag vara att ge några som helst råd i den situationen?? Hur skulle jag kunna leva med mig själv? Kändes som andevärlden gav mig en så tydlig hänvisning om hur jag vill arbeta som medium. Inspirera till att ta hela sig själv i anspråk, så att människan jag möter vet hur svåra beslut fattas, som vågar lyssna på sig själv, lita på sig själv, skapa sitt eget kraftfulla, lyckliga liv. Det är inte min uppgift… Min uppgift är att vara en liten vägskylt på Livets väg, för dom som väljer att gå till mig. That´s it.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke