You have to go through the dare to see the light…

0

http://https://open.spotify.com/track/7GTMskoXJSeaVFyuxZlOkG?si=1R_h9icESHKxQ2MbTtvRnA

Vi bombarderas av sanningar nu, mer än någonsin tror jag. Hur ska vi veta vad som är sant och inte? Hur ska jag kunna fatta beslut utan att veta sanningen? Vet någon sanningen ens? När till och med experter får lov att ändra sig från dag till dag, då inser jag ju mer och mer för varje dag att ingen kan ge mig svaren jag skriker efter. Ingen. För dom vet inte. Inga konspirationer äger rum mot oss, ingen ljuger medvetet, dom tror ju på sin sanning! Alla gissar hejvilt. När kommer kulmen? Hur ska det bli med ekonomin? Ska vi stänga skolorna? Rätt eller fel? Vi diskuterar på nätet, blir osams som fan ganska ofta. Så mycket ilska. Så mycket rädsla. Det kollektiva har nog inte varit så här illa däran någonsin, just för att vi har så mycket tillgång till information, sann eller inte. Men att bråka och tjafsa med varandra löser ju ingenting…

Gläds dock oerhört åt alla vackra historier där människor bara hjälper varandra, utan tankar på egen vinning. Kanaler i Venedig som mirakulöst blir klara och vackra, fulla med Liv efter bara några veckor! Förorenad luft klarnar upp, bilderna från rymden är ju magiska! Hörde på en föreläsning för några år sedan om hopiindianerna, en chef på ett museum som talade, och hur dom förutspådde en tid då Moder Jord skulle skaka med båda händerna…och jag tycker nog att det är precis vad hon gör. Och hur fort läker hon inte när hon får chansen?? Greta i alla ära, men nu flyger vi inte kors och tvärs längre, luft, jord och vatten renas när vi tvingas slå av på takten. Det händer mycket vackert i allt detta skrämmande och kanske kommer vi längre fram se fantastiska effekter också, när vi kommit över rädslan och börjat bygga på nytt. Finns vissa företeelser vi ägnat oss åt och haft som Sanningar – ekonomi, börsen, tillväxt till varje pris, egoism där vi skitit i det mesta utom vår egen vinning och lusta… Sanningar som kanske mår väldigt gott av att revideras….

Under tiden, mitt i kaoset som vi nu befinner oss i, så får vi lyssna var och en av oss på vår egen Sanning. Vad är då rätt för mig? När jag tagit del av nyheter, åsikter på facebook, varit orolig och rädd färdigt och verkligen lyssnar inåt, då vet jag. Steg för steg, dag för dag – bra, sanna beslut. Och jag väljer att tro att vi tar oss igenom det här också. Mycket kommer att gå omkull, ja. Men efter olika naturkatastrofer vi sett, så börjar vi sen, som flitiga små myror, bygga upp igen. Och vem vet – vi kanske bygger något oerhört vacker, fint och hållbart för oss själva och Moder Jord…jag hoppas och tror det.

Lyssnar på Camillas röst i Cosmicas True, älskar den så mycket. Som vi kämpar för att göra rätt, så rädda vi är för att misslyckas… Vi måste går genom mörkret för att se Ljuset….

Ta hand om dig, vackra själ, och gör något fint för sig själv och någon annan idag. Om det så ”bara” är ett telefonsamtal till någon ensam därute, så gör du en skillnad. Vi skapar något vackert. Bara för att vi vill och kan!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke