Val vi gör…

0

Aldrig har det väl varit så tydligt… hur mina val präglar hur mitt liv ser ut.

Dagen före min härliga födelsedag, omsluten av kärlek från början till slut, så fick jag ett brev som jag väntat på. Ett brev som hade kunnat innebära ett helt annat liv, en helt annan hälsa med så mycket mer energi och ork. Brevet kom. Men det var ett avslag än en gång; jag får ingen hjälp med naturligt sköldkörtelhormon. Hårt, kallt, avvisande.

Men något har hänt inom mig. Jag skiter högaktningsfullt i berg-och-dal-banan nu, jag orkar/kan/vill inte kämpa längre. Kärleken de följande dagarna har hjälpt mig i mitt beslut och vet ni vad – det känns så otroligt, fantastiskt BRA!! Vad innebär det då? Jag bryr mig inte längre om att slåss för en hjälp jag i alla fall inte kan få. Tar emot min otroliga väns hjälp, hennes akupunkturnålar är inte av denna världen! Jag äter örten som en själssyster skrev ned på en lapp och som kändes så bra hela vägen in. Jag äter minimalt med vetemjöl, socker, stärkelse och köper ekologisk mat. Hipp hurra. Där räcker det.

Ser ut som jag gör, mår som jag gör och lever med det. Denna ständiga kamp med återkommande besvikelser, det gör ingen människa frisk&glad! Det är precis det det handlar om för min del – hur är jag ända in i själen lycklig och nöjd med saker precis som de är?? Utan att hela tiden vilja förändra??

Lycklig är jag denna dag. Ensam i huset för första gången på länge, ska jag vandra ut i skogen med min ryggsäck, sitta på min fornborg, njuta av att jag är precis just det – jag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke