Konflikter=frisk luft. Om man vill.

0

Här har rensats luft. Jobbigt? Javisst, när det händer så är det ju lite hjärtklappning och upprörda känslor. Men herregud, så skönt det är när man låter orden flöda i total ärlighet och alla får säga sitt…

Känslan här hemma på gården nu är underbar. Jag vilar i att höra småbarnen vara på morgonhumör (= fullt ös), dricker långsamt mitt kaffe i mitt sovrum och ser ut över morgonhimlen som faktiskt är solig idag! Och som jag njuter av att det osagda är sagt. Ingen undran längre, friska vindar tar i och kreativiteten och energin flödar för fullt. Så jäkla skönt!!

Var jag än drar fram i Livet så är det så mycket osagt… och som kanske lite extrakänslig, då jag länge arbetat med mig själv och mina mediala förmågor, så känns det så tydligt. Riktiga, tunga, andningshämmande lock emellanåt, frustration ibland, ren j-vla ilska ganska ofta. Kontrollerat bakom leende jag-är-så-positiv-och-framgångsrik-ansikten… Inte min grej alls.

Inte många tycker det är så bekvämt, så naturligt har människor sållats bort emellanåt, både till min och deras tillfredsställelse. De jag har kvar, tja – det är sådana där besvärliga typer som säger precis vad dom tycker, blir rasande ibland och lite dumma i huvudet, vräker ur sig grejjer som man verkligen inte borde säga. Precis som jag.

Men så friskt!! Mår jag bra, så säger jag det. Är det en skitdag, så är det det som gäller. Äkthet. En utrotningshotad känsla i våra 390/km-i-timmen-dagar. Som jag njuter av den…

Idag packar vi matsäck och drar ut i blåbärsskogen, jag och några av mina barn med respektive och deras småttingar. Leende inom mig ser jag redan deras blåbärsblå ansikten när vi fikar i skuggen, sittande på varsin stubbe… Idag är en bra dag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke