Don McFarland RIP

0

imageIbland träffar man människor på sin färdväg, som ändrar inriktningen i Livet på så många sätt. Don McFarland var sannerligen ett sådant möte för mig. För alltid är dessa örnögon med mig och upplevelserna med denna man är oräkneliga och helt magiska…

Hade precis påbörjat min riktigt andliga upptäcktsfärd, när denne fantastiske man kom in i mitt Liv. Under bodyharmony-sessioner försvann min kraftiga wiplash, jag fick en kontakt med min kropp och själ som aldrig förr och när jag var lost i gamla tankesätt och egobanor, så var örnögonen där. Mer än en gång. Tuff, skoningslös, ärlig och så underbart kärleksfull – precis på det där sättet som passar mig så bra. Inget snuttegull där inte. Rakt på. Fler än en gång har jag velat sjunka genom golvet, när han hjälpt mig fånga egot med nävarna djupt ner i kakburken och inte skonat mig ett ögonblick. Oavsett om det stod 100 pers runt omkring oss.

Genom Body Harmonyn, som är Dons livsverk, har jag fått uppleva resor som faktiskt inte går att beskriva i ord många gånger. Det är bortanför stolar och bord, maktkamper, konkurrens, spel och dramor. Det är upplevelsen av att det faktiskt finns en Sanning. I glödande neonskrift, i vibrerande celler i hela mig, så har jag fått uppleva, gång på gång, hur Sanningen känns.

Varje gång jag kom på någon av hans kurser, var än i världen vi befann oss, så var det första jag tittade efter honom. Sökte ögonkontakt. Själen sökte bekräftelse. Och jadå, varenda gång jublade min själ. Han var där. Örnen. Han som såg rakt igenom mig och hjälpte mig bli än mer sann mot mig själv.

RIP Don. I love you so much. I thank you for the big difference you made in my life. May I be half as brave as you were and I will take up the stick and walk proudly. Maybe I should´nt write RIP, because I really don´t think you are resting now, whereever that might be. I am one thousand % sure that you are SO curious to discover EVERYTHING there, happy as a child again.

See you soon again, Don. I promise to make everything I can to live my life the Body Harmony way.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke