Online – håll dina magiska fossingar i båda världar

0

imageNuförtiden har jag några få, men ack så nära-kära vänner. Yxan-i-ryggen-tiden är för länge sedan över och de jag har i mitt hjärta nu, tja – jag bara vet dem. Finns ingen som helst tvekan, bara en sådan otrolig glädje över att dom är här igen, i mitt magiska liv.

En av dem är Lotta, en I-see-you-friend…. Har efter alla år ett helt gäng med olika former av magiska kort och på Häxornas magiska nyårsafton fick jag vid elden några till… Bara älskar Denise Linns fantastiska kort och till morgonkaffet bli dom tilltugget.

För det är lite…kan vi kanske säga kaotiskt??i vår värld nu, som jag plitade lite om igår. Att börja dagen med Magi, det är ett av mina sätt att hela tiden hålla mig online, stå med mitt medvetande och min fysiska kropp stadigt i båda världarna. För om jag inte gör det, blir en fruktansvärd obalans ett faktum, och jag bara hatar det. Ingen närvaro, ingen lyckokänsla när jag sätter på morgonkaffet, Livets Magi känns så avlägset…

Tycker det är det viktigaste av allt just nu, att behålla Magin – utan den blir jag ingenting och det är en väldigt fattig känsla. Idag har jag dragit mina kort, känner mig stark, vacker och såååå sugen på Livet, Dagen framför mig. Fortfarande utan bil, knaprar vitpeppar för att slippa kräksjukan vi har i huset, har ett väldigt kyligt hus utan fungerande pelletsbrännare, men det spelar faktiskt ingen roll. Ska tända i öppna spisen och sedan ägna mig åt lite skrivande medan dagen gryr.

Online. Prata med polarna/vännerna/coacherna på det vi kallar Andra Sidan och på den här sidan. Livet är Magiskt och jag vet att nya dörrar håller på att öppnas… Vet inte riktigt vad dom innebär, men så måste det alltid, alltid vara i mitt liv. Stillastående är inte min grej… Annat än inom mig där min själ alltid vilar still. Och gör den inte det så drar jag några kort. Eller går ut i skogen. Eller skriver. Eller bakar. Eller målar något i silver och strör glitter över. Whatever. Online. Forever.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke