Jag – ett medium????

0

imageJaa, bilden är usel. Men tankarna omkring den är GULD i mitt Liv. Tankarna handlar om Iris Hall, ett engelskt medium som totalt förändrade allt för mig

.Här befinner vi oss på Dominikanska Republiken, dit Iris & Ernie bjöd mig för ett antal år sedan – all inclusive och vi skrattade varje dag åt att Ernie hela tiden påpekade hur faaantastiskt det var att allt var gratis!! Iris morrrrrrrrrrade – because I paid for it, stupid! Så var deras relation, full med kärleksfullt gnabb och resan var helt fantastisk!! En av alla saker denna underbara extramamma, mentor, lärare, bästa vän gjorde för mig. Skulle kunna skriva en bok…

En av de största, och också de första, sakerna hon gjorde för mig, var att få mig att inse en helt otrolig gåva jag hade haft legat inom mig hela livet, helt outnyttjad. Första mötet med henne, en kurs i färger och symboler, tror jag, gjorde vi en massa övningar. Utan att jag fattade det, hade jag plötsligt förmedlat en farfar till en så rörd man i gruppen.

“You´re a natural! You should really do something about hits” blev Iris ord, när jag äntligen fattade vad som skett. Herreguuud, vad chockad jag var. Jag????

Här började min mediala, slingriga, upptäcktshungriga Själsväg på riktigt. Genom Body Harmonyn hade jag fått uppleva healingens kraft, nu fick jag börja djupdykningarna i De Andra Världarna och det var helt otroligt fascinerande och roligt, min värld var alldeles skimrande där några år. Arbetade som tolk (mellan engelska och svenska, inte mellan Världarna, haha) på Ramsbergsgården samtidigt som jag utvecklade mitt mediumskap och jag lärde mig så mycket på att vara papegojan, sittande där iakttagande allt som skedde med alla som kom dit. Ramsbergsgården var dåförtiden ett mycket stort ställe för dem som ville utveckla sitt mediumskap och folk kom från hela Norden för att göra detta. Jag fann vänner som delade samma nyfikenhet som jag och glädjen när jag skulle åka upp för en långhelg, torsdag till söndag, var alltid fullkomligt pirrande! Några år fick jag vara ovetande, naiv, oskuldsfull och oerhört glad åt allt kul som hände! Långa dagar med prat med andevärlden och allehanda spännande övningar, lika långa kvällar och nätter med sång, roliga historier och massa skratt – det var min värld i flera år. Och jag var lycklig.

Sen började skitsnacket och konkurrensen smyga in och yxorna flög i luften. Iris och mitt samarbete fortsatte, jag fixade kurser på flera orter, vi hade ett par resor till Egypten som var helt fantastiska. Under min depression, som infann sig när min man lämnade mig, ringde Iris mig VARENDA dag i över ett år, var hon än var i världen, och undrade – How are you, my little darling??

Så bortsett från att hon guidade mig i mediumskapet, så blev hon en vän att räkna med. I vått och torrt. Och herrejävlar vad mycket kul vi hade!!

Hon är i Himlen nu. Och hon kommer bara och endast på besök när jag har klienter eller har kurser, resor… Annars är hon rätt ointresserad av mitt liv, faktiskt. För hon får mig att vara oerhört medveten om att jag låtit yxor och löjlig loppcirkuskvalitet inom det mediala, påverkat mig så att jag mer och mer blir en eremit. Allt fuskande, skitsnackande, clownmediumskap har långa perioder fått mig att dra mig undan och fråga mig vad jag vill göra med allt det här.

Hon har kommit på besök. Nu när jag var mitt i min ceremoni inför 2016, med en fullmåne perfekt för framgångssagor. Hon säger att det är dags. Hon fick mig att minnas hur satan-i-gatan-kul det var. Då. Hon fick mig att inse att om jag står upp och slutar bara tro att det “var bättre förr…”och står för att precis, exakt just så ska det se ut! Som då. Som ett äventyrsland för en unge. En godisaffär för en sockerberoende. En De tre musketörerna-gemenskap som heter duga. En för alla, alla för en… Sluta tyck synd om dig själv och skapa det som du vill ha det. Lurifaxar och skitsnackare har du ju lärt dig känna igen! Kör nu bara.

På fredag träffar jag Vivi Linde för hennes podcast. Hon är en av de där musketörmänniskorna som jag är så inisjälen glad för! Och jag har faktiskt några sådana i mitt liv nu. Och Iris gläder sig. Hon ska få komma på besök väldigt mycket 2016. För jag glider nu majestätiskt ut ur garderoben och skapar mig mitt Magiska Liv igen.

Välsigne dig, älskade Iris! Ska vi ta en tripp igen?? Som vi älskade att resa, du och jag… Och prata med di döe!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke