Trycker “Gilla” på mig själv!

0

imageDet händer något med självförtroendet när en kropp är sjuk en massa år. Så är det. Tillkommer lite förargliga följdsjukdomar till min slöa sköldkörtelåkomma, en av dom är något som kallas myxödem. För en föredetta Friskis&Svettis-ledare, som gillar att vara fit och ta hand om sig själv, är det… Inte kul. Utan att älta så går man upp i vikt, nästan okontrollerbart periodvis, man får på lår, armar, mage en massa djupa gropar, de inre organen blir täckta av det där klägget som ansamlas i klumpar överallt i kroppen, en blandning av protein, vätska och fett. Snyggt? Nääääh.

Så idag gjorde jag något jag inte så där skitofta gör, om jag inte lyckas trycka på fel knapp på mobilen när jag ska fota och råkar fota mig själv i nyllet i de mest ofördelaktiga vinklar – jag tog en selfie när jag skulle åka iväg för en lunch med en av mina käraste, näraste vänner. Och lade upp på fb. Och skrev något om att jag beslutade mig för att jag var snygg. Oavsett.

Tänker vara jättego med mig själv ett tag och se hur kroppen mår då. Och knoppen förstås. För det gör något med självkänslan, som sagt var, lite av sjukdomen, men mest av allt det man säger om sig själv. Vad vi ger näring åt, förstärks ju. Så näringen blir nu fokuserad till mitt vackra, glada, pigga, lyckliga jag.

Att våga säga offentligt att jag tycker om mig, det är stort. För mig i alla fall. Tror innerligt att det gör en skillnad för den här lilla kroppen. Tar lite varmt citronvatten för lite rening och förbereder mig sen för dagens kartläsningar. Det är en härlig känsla – när jag jobbar som medium, då finns ingen usel självkänsla inte! Då är det bara laser & kraft som gäller, utan undantag. Så att jobba… Det är att leva för mig.

Hade lunchdate igår med en sann vän, imorgon ska jag träffa ännu en av de få som är näranära. Susannes energi och vårt samtal igår, om energier och vad som pågår, vad vi egentligen ser och inte längre kan blunda för runtomkring och inom oss – värmer mig än som finaste täljstenskaminen. Och champagnebubblet i mitt liv – Vivi Linde – som jag ska träffa på fredag för intervju för hennes pod – yeyyyy! Så jäkla inspirerad när jag läste alla frågor som kommit in – här kom ett av tecknen på var jag vill gå med mitt mediumskap framöver!

För jag är inte bara vacker, jag är grymt smart och vis också!

Tugga på den du, fru Jante….

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke