Varning – energitjuv!

0

imageVilka varningssignaler om du har energitjuvar i ditt liv!! Larmet är högt och ska under inga som helst omständigheter förnekas eller ignoreras. Priset om man inte agerar är högt – förlorad livsglädje, noll energi, ständigt upprörd, frustrerad, ledsen, förbannad, offer för omständigheterna…

Larmet handlar om dig själv. För ingen kan någonsin ta din energi om du inte tillåter det. Så larmet handlar om att nu är det superläge för dig att ta reda på vad DU kan göra för att återta din kraft och energi så att ingen någon, aldrig, ever, ever kommer innanför din hud och slörpar i sig din livsenergi!

Så om du har några tjuvar i ditt liv – röd flagg! Nu är det du som tar reda på hur, varför, vilka, mönster. Allt som kan få dig att resa dig upp och äntligen ta ansvar för ditt liv. Du är skepparen på skutan. Och Du bestämmer.

Hur du än gör – skyll aldrig på någon annan om du är energilös och bestulen. Gör något åt det.

Ska trycka upp linnen med ovanstående tryck till dom som följer med till Amorgos, har jag tänkt…. För där skrotar vi varenda liten offerkofta, vad den än handlar om…

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke