Mardrömmar om spöken

0

Idag fick jag ett telefonsamtal från en tjej som var intresserad av min mediala kurs och ville veta lite mer. För ett par år sedan var hon hos mig på en andlig kartläsning då hon hade mycket funderingar runtomkring det mediala, andevärlden och upplevelser hon haft. Nu berättade hon att efter i stort sett ett helt liv med mardrömmar och ren skräck för det hon varseblev och hade upplevt genom åren, plötsligt fick uppleva hur det var att sova tryggt och utan att vakna genomsvettig och skräckslagen. Sedan dess har allt varit lugnt och hon har en förståelse för det hon upplever och vet att det är hon som är kapten på skutan… Så underbar information – blir lika lycklig varje gång det händer!!

Hon är alltså en av alla dem som är lite extrainkännande och som har naturligt lätt att få kontakt med andra dimensioner. Tyvärr har media, filmer, tv-program och andra människor, som hon tagit del av i sitt liv, bidragit till att rädslan för andevärlden vuxit till faktiskt en mardrömstillvaro som hon inte tyckt hon haft någon kontroll över. Jag minns ju inte exakt vad vi pratade om och vad jag fick till mig, men jag har ju sådan enorm tillit till mitt och andras andliga team, så jag vet ju att hon fick höra exakt det hon behövde höra för att sluta vara rädd. Hon är ju verkligen inte ensam om dessa upplevelser, en del har det dom uppfattar som panikångestattacker då de blir så livrädda när de upplever att någon utan fysisk kropp kommer nära och dom faktiskt inte har en aning om vilka de är, hur dom ska bemötas och vad man kan göra av detta magiska möte. Som ju inte blir ens i närheten av magiskt, när skräcken slår klorna i en och man inte känner sig trygg någonstans, låsta dörrar och täcken över huvudet skyddar ju inte…

Jag har tjatat om det här i några år nu; först på alla mina kurser och resor, sen som moderator på ett andligt forum och sedan i bloggar och på alla sätt jag kan komma på. För det här ligger mig så varmt om hjärtat. Jag kan inte med ord beskriva det andevärlden betyder i mitt liv. Den trygghet, den glädje, den klarsynthet som dom bidrar med skulle jag för allt smör i Småland inte vilja vara utan!! Tvärtom – under perioder när det är väldigt mycket annat praktiskt i mitt liv som jag behöver ta hand om och samtalen med andra sidan uteblir en tid, då känner jag mig efter en tid helt ur balans.

Det handlar inte om att andevärlden på något vis “fixar” mitt liv, absolut inte. För det varken kan eller vill dom. Inte ens Gud, om man nu väljer att tro på vederbörande, skulle någonsin lägga sig i mina beslut eller trossystem. Utan det är helt enkelt så ljuvligt sanna, äkta, ärliga, klarsynta och så visa varelser som jag kan ha mina samtal med när jag känner mig lite förvirrad eller undrar över något. Känner jag mig ledsen, låg, irriterad, förbannad eller något annat jobbigt så finns dom alltid, alltid där för mig att bolla mina känslor och tankar med. Helt enkelt mina allra bästa, innerligaste vänner och coacher. Sen har jag ju kärleken som väller över mig när till exempel lilla pappsen kommer på besök eller min kära, kära vän/mentor/extramamma Iris Hall, den saknar ju motstycke….

Så…varför skriver jag om detta igen? Jo, därför att samtalen, mejlen och frågorna aldrig slutar om detta. Kan andevärlden vara farlig? Kan dom skada mig? Kan dom vilja mig illa? Vill dom skrämma mig? Vad vill dom när dom dyker upp vareviga kväll precis när jag ska till att somna och skrämmer skiten ur mig?

Jag blir pirrig av glädje för varenda person som jag kan få vara språkrör för andevärlden till och som vänder sin skräckslagna upplevelse till något absolut helt magiskt som förändrar hela Livet och sättet att se på det. För det är verkligen en sagovärld, en magisk tillvaro där man får så mycket styrka, glädje, kärlek och tillit till Livet. Så när vi kan ha en annan tolkning än den som envisas vilja övertyga oss om att spöken är läskiga varelser som vi varken kan kontrollera eller tro att dom vill oss väl, då kan vi bjuda in den Magi som Livet kan erbjuda när vi inser att vi är så mycket mer än äta-skita-sova-jobba-bli-framgångsrik – vi är del av ett oändligt universum, fyllt av spännande mysterier som aldrig tar slut. Du kan lösa 100 och du har bara stött på en bråkdel… Blir aldrig någonsin tråkigt att hänga med andevärlden.

Sist men inte minst – det är alltid, alltid, alltid DU som bestämmer! Till skillnad mot grymma människor som vi kan ha svårt att kontrollera när dom attackerar oss, så kan du ALLTID kommunicera med andevärlden och sätta upp regler, riktlinjer och hur du vill ha din kontakt. Du kan säga ifrån om nattliga besök, du kan säga ifrån till lite stökiga, trassliga andar och dom är bara tvungna att lyda. Så är det. När du inser det, så finns det ju ingen anledning att vara rädd, eller hur?!

Vi kan hjälpa dig på traven att förstå mer om denna magiska tillvaro, många av oss seriösa medium. Men något vi aldrig kan göra är att stänga av den världen och få den att inte existera för dig, för det gör den ju! Men vi kan hjälpa dig att förhålla dig så till detta faktum att det blir den gåva det faktiskt är, en gåva som stöttar dig, hjälper dig, finns där för dig i Livets alla skeenden. Och det är något jag hoppas för alla människobarn här på Moder Jord – att begripa att vi alla hör ihop och att vi kan skapa något magiskt här nere på vår vackra planet. Tillsammans. Häpp!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke