Tiger eller Ior?

0

Såg på en video med Randy Pausch igår, den var från 2007 el nåt men den gick sannerligen rakt in i hjärtat. Föreläsningen gav han bara ett par månader innan sin död. Han vet att hans tid är oerhört begränsad och ändå lyckas han ta sig hela vägen in med sin entusiasm för Livet. Vilken fantastisk människa, är så rörd. Och för att hedra honom tänker jag fortsätta välja Tiger istället för Ior. Inte för att det är något fel på Ior – han är ju bara Ior!! Men när man nu inte är född till Ior, så blir det galet fel när Tiger går och hänger med nosen och svansen, är melankolisk och nästan lite depressiv med en djup uppgivenhet inför Livet och existensen. Det funkar bara inte. Har kört ett par testomgångar och bara fått konstatera att nej – det här är inte för mig.

Så efter det här lilla youtube-klippet med Randy Pausch, så blev Tiger blank i pälsen igen och Äventyret börjar igen. Det har varit lite extra bedrövligt i lilla kroppen med ett par följdsjukdomar till som utan överdrift ställer till det i mitt Liv. Men nu har jag stuvat om, tänkt över saker och ting och fått till det igen. Handlar ju så mycket om acceptans när det kommer till förändringar i Livet. Så nu känns det bra igen, Tiger BitchWitchen mår fantastiskt och skriver om och skriver rätt mest hela dagarna, måste ju få till boken snart! Och är inte ledsen för att jag inte kan göra alla dom där fysiska sakerna som jag brukar , det är helt ok. Jag kan ju skriva!

Fick mig en fantastisk lektör, som sannerligen gått igenom min bok punkt för punkt och det var så bra att jag väljer att följa hennes råd. Har ägnat en hel del tid åt att ta bort partier som inte känns bra längre och nu börjar arbetet med att få storyn att hänga ihop igen, för vissa partier känns väldigt rumphuggna och konstiga nu. Men som sagt; nu har glädjen infunnit sig igen och då går allt så mycket lättare. Och jag fortsätter med min veganmat, som jag blir allt bättre på för varje dag precis som mitt mående blir. Att vara Tiger är så galet mycket roligare och nyfiket kan jag skutta vidare i äventyret att hitta ännu fler sätt att må precis så bra som jag vill. Just nu är det att ha kört in på depån, skriva massor, vandra i skogen och vara lite så där allmänt asocial. Vet inte hur länge jag vill ha det så, men det känns alldeles fantastiskt bra så det blir nog ett tag. Drömmarna frodas, liksom idéerna som föds inom mig. Dom där idéerna som även involverar andra människor, för kursledartigern vill allt ha sitt också…. Följer flödet. Och njuter som fan av Livet.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke